Миро прости на Галка

02.02.2013 09:03 | Видян 3835 пъти

Миро прости на Галка

След почти 6 години студена война помежду си емблематичната дуетна двойка „Каризма" най-накрая се помири. Певците Миро и Галя решили да заровят томахавките и да възродят старото си приятелство, което ги направи суперзвезди в началото на милениума. 

Решението дошло от добричкия изпълнител, на когото вече била омръзнала досадната вражда с колежката му, свидетелстват запознати.

По думите им от няколко месеца бившите дуетни партньори отново започнали да общуват с предишната интензивност. Двамата съвсем бил забравили различията помежду си и нямали никакви намерения отново да се карат за стари дела. Първата стъпка този път направил Миро, който решил да поздрави колежката си за празниците. 

В последните години певецът стана силно религиозен и именно новите му философски виждания за живота го тласнали към изглажданията на различията с Галка. Самата тя пък не пропуснала възможността да се закачи отново за подадената й ръка. 

Певицата вярвала, че след като Миро ще вземе участие в новия сезон на проекта на Слави Трифонов „Гласът на България", и за нея ще се намери някоя сладка служба с висок хонорар. Така, след като през 2007 г. сложиха край на творческия им тандем, парите отново предопределили приятелството между двамата певци. 

За почти никого в артистичните среди не е тайна, че след края на проекта си „Каризма" отношенията на звездите силно се разкиснаха заради различния им стандарт на живот. Докато Миро се радваше на солидни доходи от участия, неговата бивша партньорка едва свързваше двата края с по някой и друг концерт на месец. 

Свикналата нашироко Галя харчеше с пълни шепи всичко, което изкараше, и едва не стигна до просешка тояга. Затънала в кредити пред банките, именно приятелството й с Миро успя да я извади от мизерията, но не за дълго. 

„Понякога се връщам в периода си от „Каризма". Липсват ми емоционалните ни отношения с Галка, но тези от ранния ни период - много чисти и искрени. Бяхме най-добрите приятели на света. Но постепенно всеки от нас завзе територията на другия. Повече от брак беше нашето. Това е изключително изтощително. Ако има и различия в характера, както при нас, се превръща в мегадрама", споделял е неведнъж отношенията си с певицата Миро. 

Паметливи обаче разкриват, че за кратък период Галя била на издръжка при колегата си и често му искала пари на заем, уж само до следващото й платено участие на нечие парти. Освен това редовно се присламчвала към компанията му, за да пие на аванта, и буквално се била вкопчила в пълния му джоб. 

След време му връщала част от сумата, но така и не успявала да изчисти сметката си докрай, което безкрайно много дразнело певеца. Един ден той не издържал и просто отказал повече да й помага за разходите й, съветвайки я да си намери нов благодетел, научи Всеки ден.

„След като Миро й спря кранчето, тя му се разсърди и отказа да му говори. Веднага го наклепа пред техни общи приятели, че е използвач и циция, което съвсем съсипа връзката им", обясняват близки до разпадналия се дует. 

Разногласията на двамата изпълнители излязоха за пръв път на бял свят и преди няколко години, когато двамата гостуваха заедно в музикално риалити. Тогава всеки от тях се стараеше да не попада в близост до другия и през цялото време не си размениха нито дума. Впоследствие звездите отрекоха да са се карали, но и повече не посмяха да се появят заедно на събитие.
 
Източник: Всеки ден
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Няма коментари към тази новина !