Близначки спират сърца в новия Maxim

15.02.2013 13:30 | Видян 3338 пъти

Близначки спират сърца в новия Maxim

Най-известният и със сигурност най-сексапилен чифт близначки по нашите географски ширини – Доротея и Емануела Толеви, украсява корицата на новия брой на MAXIM.

В мартенското издание на най-голямото мъжко списание бившите професионални баскетболистки говорят за спортната си кариера, дефилетата като топманекенки и честите случаи на мъже, влюбени едновременно и в двете.

"И на двете ни се е случва някой да дойде и да каже, „ти си по-готина от сестра ти”. Красивите близначки смятат, че това е комплимент.

Но въпреки това и за всеки случай, момичетата гордо носят татуси с инициалите си на едно доста сакрално място.

МАХIМ обаче гордо документира на страниците си сладките „Е” и „Д” на Еми и Дори, татуирани под ръба на бикините и достъпни за малцина.

На страниците на най-голямото мъжко списание полягат също украинска певица и колумбийска мечта, но с това броят на жените в никакъв случай не приключва – специално допитване на MAXIM до пет хиляди (!) дами от цялата планета дава най-важните отговори за типичния самец – а именно какво да прави в леглото.

Ексклузивното интервю на броя е с актьора Мариан Вълев, познат от ролята си на Куката в сериала „Под прикритие”, а по случай турбуленцията около папския престол ти представяме аматьорската история на футболните национали на Ватикана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Няма коментари към тази новина !