Новата на Матеус се съблече на корица

16.06.2011 11:30 | Видян 3433 пъти

Новата на Матеус се съблече на корица

Новата любовница на националния селекционер Лотар Матеус - Йоана Тучинска, се появи на корицата на новия брой на списание MAXIM.

27-годишната едрогърда полякиня, която е модел на бельо, използва краткото си гостуване у нас, когато великият немец я показа публично на финала за Купата между ЦСКА и Славия (1:0), за да заснеме спираща дъха фотосесия. В интервюто тя разказва за отношенията си със селекционера на националния отбор по футбол, както и за живота си на модел.

19' бе първият, който съобщи, че г-ца Тучинска е истинска мъжемелачка и също като Матеус има бурен любовен живот. Националният ни селекционер е баджанак със знаменитости като  рок легендата Стинг и украинското боксово чудовище Владимир Кличко.

Междувременно източници от БФС вече издадоха, че Матеус е обезумял от любов по красавицата. Когато двамата не са заедно, той често посяга към мобилния си телефон, където имал записи с еротични клипове и даже с домашно порно с Тучинска. По време на лагера на нашите преди европейската квалификация с Черна гора в Подгорица (1:1) 50-годишният плейбой от Ерлангер постоянно запял GSM-а си.

 “Той се усамотяваше на една страна – било във фоайето или в ресторанта. И все гледаше към дисплея, без да говори с никого. Първо си помислихме, че зяпа някакви снимки, но по-любопитните от нас успяха да погледнат към малкия екран на телефона, откъдето се показваше готиното тяло на Йоана. Пред някой от шефовете Матеус е признал, че има нейни клипове и от време на време си ги пуска. Знаете, че тя е манекенка на бельо и повечето ленти, които е заснела, са повече от еротични”, разкриха футболисти от националния отбор.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Първи поглед към новото Bentley...

Bentley представя пръв поглед към новия Continental GT....

Няма коментари към тази новина !