Ирен Кривошиева: Винаги съм крачка пред Стефан!

13.02.2013 09:30 | Видян 3194 пъти

Ирен Кривошиева: Винаги съм крачка пред Стефан!

Стефан Данаилов ще се кичи с ново отличие. Столичният кмет Йорданка Фандъкова се готви да му връчи знака на София само 2 месеца след като актьорът стана почетен гражданин и на Смолян. Проверка на Всеки ден обаче показа, че майката на сина му - Ирен Кривошиева , го е изпреварила. Тя има ключ на София от близо 30 години.

"Винаги съм една крачка напред", пошегува се Кривошиева пред Всеки ден. Тя станала почетен гражданин още в средата на 80-те години на миналия век. Поводът били ролите ѝ във филмите "В името на народа" и "Хотел „Централ".

"Почетното гражданство тогава даваше привилегия да се возиш без билет в градския транспорт и да се къпеш без пари в Централната баня", разказа актрисата. И уточни, че така и не се е възползвала от втората възможност - предпочитала банята в собствения си дом.

Тя разбра от Всеки ден, че почетното гражданство все още съществува. Мислела, че отдавна е премахнато. Категорична беше обаче, че Ламбо го заслужава. "Как да не го заслужава? Всички го обичат!", коментира майката на единствения му син.

Топлото отношение към червения депутат от страна на ГЕРБ не е от днес. За 70-ия си рожден ден той получи най-скъпите подаръци тъкмо от депутатите от първата парламентарна сила, а Цецка Цачева го дари с реплика на звънеца, с който открива и закрива заседанията в Народното събрание.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !