Ирен Кривошиева се потроши

05.02.2013 15:00 | Видян 2478 пъти

Ирен Кривошиева се потроши

Ирен Кривошиева е изкълчила тежко глезена си преди месец и не излиза от дома си в "Зона Б-5", научи Шоу. Актрисата посрещала всички гости вкъщи, а от стая в стая куцукала едва-едва с патерици.

Звездата от "ВИП брадър 2012" разказала пред приятели, че е паднала лошо, докато се разхождала по скалите в Балчик. "Не мога да излизам никъде, ако искаш да се видим, трябва да дойдеш у дома", изплакала Ирен на приятелка преди дни.

Шоу научи още, че американската приятелка на Владо Данаилов и бъдеща снаха на Ирен има сериозни проблеми с престоя си в България. Родните власти отказвали да ѝ дадат статут на постоянно пребиваваща у нас и се налагало Виктория през няколко месеца да се прибира в САЩ. Последно двамата с Владко посрещнали заедно Нова година в България и отново трябвало да заминат зад Океана.

"Българите нямаме никаква представа какъв кошмар е за чужденците, които искат да живеят тук и за бежанците от различни режими да успеят да си извадят необходимите документи. Законът ни е един от най-строгите в света", коментират приятели на Владо. Те допълват още, че дори многото пари не помагат в това отношение.

И припомнят, че Виктория е изключително добре обезпечена финансово. Като бебе тя е осиновена от богато семейство на републиканци от Западна Вирджиния.

Момичето никога не е било лишавано от нищо, дори сега, когато е решило да споделя безгрижния живот на любимия си Владимир. Той пък нямал нищо против годеницата му да го издържа и двамата да се разхождат по света. Родителите на Виктория са приели кандидат-зетя такъв, какъвто е, и нямат нищо против странностите му. Той пък се кълне, че Виктория е единствената жена в живота му и двамата ще се оженят. А след това ще проповядва отричане от материалното, без да му пука кой му плаща храната, подслона и билетите до България.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !