Дъщеричката на Ники Кънчев със светски дебют

31.01.2013 13:15 | Видян 2036 пъти

Дъщеричката на Ники Кънчев със светски дебют

Петър Петров е Мъж на годината 2012. Спасителят-механик от кораба Коста Конкордия спечели реномираната класация, която Дарик радио организира за 5-а поредна година, пише Супер 19'.

На церемония в Интер Експо Център, която съвпадна с 20-ия рожден ден на медията, Радосвет Радев връчи уникалната сабя за победителя на неговата съпруга Илияна и синът му Емил, защото самият Петър Петров в момента е в египетски води като главен механик на кораба Коста Вояджър.

За Мъж на годината бяха номинирани още професионалният боксьор Кубрат Пулев и капитанът на националния ни отбор по футбол и Астън Вила Стилиян Петров. Другата специална, но традиционна награда, коята бе връчена, е Легенда.
За 2012 година призът отиде при неотразимата фурия Татяна Лолова дни преди да навърши 79 години. Носителка на 17-тия в историята приз Мис ТВ чар стана Евгения Марчева от БНТ.

Дъщеричката пък на Ники Кънчев - Мари-София, направи своя светски дебют на раздаването на наградите, пише още Супер 19'.

Сладураната пристигна заедно с майка си Даниела, но почти през цялото време беше в компанията на татко си.

Освен това тя проследи цялата церемония и стана свидетел на това как баща й получава една от специалните награди - за Глас на годината.

За доброто настроение на публиката се погрижиха Теди Москов с Мая Новоселска и музикалното дуо Живко Петров – Орлин Павлов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !