Ники Кънчев в Тайланд, Катето Евро разпуска в Доминикана

21.01.2013 15:00 | Видян 2989 пъти

Ники Кънчев в Тайланд, Катето Евро разпуска в Доминикана

Популярният водещ Ники Кънчев заведе половинката си Даниела и четиригодишната им дъщеричка в далечен Тайланд, пише в новия си брой в. Супер 19'.

Въпреки че тримата се измъкнаха напълно инкогнито от България, причината за посещението им в екзотичната страна не е някаква тайна мисия, а обикновена почивка до мечтана туристическа дестинация.

Близки до телевизионера разкриха, че в момента той и семейството му разпускат на остров Пукет, а ваканцията ще продължи не повече от четиринадесет дни, пише още Супер 19'.

Кънчев решил да изненада жена си за рождения й ден на 22 януари, като й поднесе необичайно преживяване, вместо традиционните за такива случаи карамфили и бижу.

Близки до семейството уточняват, че Ники сериозно сгафил пред Даниела преди Нова година, защото покрай безкрайните си участия в телевизионните риалитита, напълно зарязал семейството и на практика ги оставил да се оправят сами – без пари и подкрепа.

Това именно накарало  Кънчев да развърже кесията, за да заведе любимото си семейство на екзотичния остров. Този път водещият реши да отхвърли всички ограничения и само за самолетните билети наброи малко повече от 5 000 лева.

Малката дъщеричка Мари–София пък страшно се впечатлила от будистките храмове в Тайланд и джунглата, пълна с невероятни животни.

Актрисата  Катето Евро пък също разпуска по стъпките на Анелия, научи Супер 19' от свои източници.

Тв водещата отдъхва в Доминикана в компанията на Мая Илиева. Катето е на гости на вдовицата на Жоро Илиев и по цял ден обикаля плажните ивици в екзотичния курорт.

Евро планира да остане там поне до края на януари, тъй като от началото на следващия месец ще стартира новия уикенд блок на Иван и Андрей по TV 7, където героинята от Оркестър без име ще има отново кулинарна рубрика.

Тя се надява и на роля в някой от новите български сериали, които предстои да стартират от пролетта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !