За секса и кекса на Силвия Лулчева

20.11.2012 13:45 | Видян 5199 пъти

За секса и кекса на Силвия Лулчева

Актрисата Силвия Лулчева , по-известна като Славка Лютова от хитовия сериал Столичани в повече, споделя максимата, че предпочита кекса пред секса. Къдрокосата дама винаги е провокативна, а сега отново е в полезрението на всички, научи Супер 19'.

Силвия е позната на тв зрителя като гласа на Кари Брадшоу от Сексът и градът, а най-раздуваната й връзка е тази с тв водещия Слави Трифонов.

Столични клюкари твърдят, че още като студентка в НАТФИЗ тя е зарязала съпруга си заради  Дългия.

Любовта им започва преди още на Слави да започне да му капе косата и много преди  да стане известен. Двамата  живеят на малко таванче близо до Женския пазар. Именно на Силвия , която е завършила столичната Френска гимназия, Слави посвещава песента си Френската гимназия, Господ нея пази я.

Двамата са заедно за кратко, достатъчно за да се разведе красавицата със законния си мъж, на когото се обрекла едва 23-годишна. Той е момче от махалата, по което тя си падала от малка. Трифонов не бил първата й изневяра, съощава Супер 19'.

След сватбата Силвето имала и романс със своя състудент Август Попов, но до нещо по-сериозно така и не се стигнало. Водещата на конкурсите Мис България е харесана и от своя професор във НАТФИЗ Стефан Данаилов, който не пропуска да завъди контакт с по-засуканите си колежки.

Лулчева е непреклонна и до днес категорично отказва да се подпише в гражданското с бащата на дъщеря си Елица, актьора Васил Бинев, с когото живее от доста години на семейни начала.

Феновете в интернет-форумите пък приписаха връзка на актрисата с екранния й партньор от Столичаните Кръстьо Лафазанов – една от най-забавните клюки, които сме чували за нея, допълни още Супер 19'.

автор: Супер 19'

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !