Юлиян: Къци е толкова йога, колкото аз съм Гагарин

30.10.2012 11:15 | Видян 3005 пъти

Юлиян: Къци е толкова йога, колкото аз съм Гагарин

Къци е толкова йога, колкото аз съм Гагарин. Той си мери кръвното по 17 пъти на ден! Кръвното си му беше добре – 129/79.

Но той не спираше. Като видях, че работата отива на зле, сложих апарата на един кен с бира и той отчете кръвно 110/70. Това каза в “На кафе” певецът Юлиян Константинов, който снощи бе изгонен от Къщата на ВИП Брадър.

“Ако приемем, че е нормално един 50-годишен мъж да накара останалите да играят на жмичка, ако приемем, че на 50 години можеш да носиш тениска с морското дъно, на която с клипсове на малки синджирчета висят рибки и морски кончета (които могат да се сменят), то кажи ми как ще коментираш друго.

На рождения ден на 110-кг на борец от ММА да наредиш вази с пластмасови цветя край леглото, на което той спи, при условие, че човекът се е върнал от онзи свят, пише Блиц.

Представете си как ще реагират близките му като го видят така “закичен”. Намирам за абсолютна идиотщина да караш колата със семейството си - жената, децата с... ролери! Представете си за какво става въпрос!”, коментира Юлиян и добави: Има един македонски лаф за тази работа “Сите маже, и он маж”.

Юлиян, който до последно остана основен опонент на Къци, каза още: “Той си е направил печеливша стратегия още с влизането си в къщата. Имаше стратегия къде, какво и с кого да направи, всеки ден. Наистина има такива хора, вместо да отидеш и да си прекараш времето с такива страхотни хора, както направих аз – с Фънки, Багата, Ники Мартинов, Ласкин, Криси Патрашкова...”.

Певецът сподели, че Багата е “едно изключително приятно и готино момче”. Според Юлиян ММА боецът трябва да излезе навън и да тренира – нещото, което е най-важното за него.

“Люси е изключително сладко момиче – много жизнена, изключително позитивна, човек-космополит. С медальона, който й връчих, тя знае какво да направи и ще го използва по възможния най-добър начин”, каза Юлиян.

Певецът повдигна завесата на задкулисните игри и интриги в Къщата. Зад голяма част от тях, според него, стои Мариана Попова.

Краткият си, но запомнящ се конфликт с първата изгонена от ВИП Брадър – Соня Колтуклиева, певецът коментира лаконично. “Как може един човек да се нарече интелектуалец, след като е домъкнал в Къщата 17 чифта обувки за една седмица. Това е един изключително интелектуален момент в нашето пребиваване”, иронично вметна Юлиян.

Той прогнозира, че влезлият снощи в Къщата любен Дилов-син ще застане на страната на приятелите му – Фънки и Багата и ще продължи “делото” срещу Къци. Юлиян каза, че ВИП Брадър трябва да бъде спечелен или от Фънки, или от Люси.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !