Юлиян - най-големият простак

26.10.2012 12:45 | Видян 2906 пъти

Юлиян - най-големият простак

Зрители и съквартиранти единодушно низвергнаха Юлиян Константинов като най-големия простак и селтак в Къщата на "ВИП Брадър".

Макар да парадира с успешна кариера извън България, владеене на няколко езика, енциклопедични знания, пътешествия в цял свят и какво ли още не, нивото и обноските на оперния певец не кореспондират по никакъв начин с гореизброените му преимущества. Напротив, 46-годишният софиянец се държи като току що преуспял бизнесмен от провинцията, който тъпче и мачка всичко живо наред.

По презумпция жертви на егоцентрика са винаги физически и психически по-слаби от него хора, като на мушка в Къщата му постоянно е Къци. Друг заклет враг на Константинов е Мариана Попова, която единствена скача срещу него, за да защити бившия водещ на "Риск печели, риск губи".

Намерила правилните думи, певицата успя да навре в миша дупка повярвалия си певец. Изнервен от словата на изпълнителката, която тя редеше по време на номинациите, Юли не спря да нервничи и тропа с крака като петокласник, не успявайки да се защити по никакъв начин. Така той буквално се превърна в посмешище пред всички заради силата, която демонстрира пред по-слабия Къци и заради сведената си глава пред жената Мариана.

Самият Юлиян не крие, че има проблеми с егото и околните, но ги отдава на зодиакалния си знак Лъв. Заради факта, че е роден през юли, той смята, че е нормално да се чувства една идея над всички останали и че царствеността кипи в кръвта му. Юлиян е направо гаден, държи се кофти с по-слабите, подиграва им се и има неоправдано високо самочувствие. Такъв е обобщеният коментар на зрителите на шоуто. Те не крият, че оперният певец им е бил фаворит в началото, когато е демонстрирал знания и интелект, но впоследствие е разочаровал феновете си с кретенското си поведение.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !