Николай Мартинов: Къцката става все по-смешен

23.10.2012 12:30 | Видян 2141 пъти

Николай Мартинов: Къцката става все по-смешен

Като гледам сега видеото от ВИП Брадър, Къцката ми става все по-смешен. Хората, които излизат усмихнати и доволни от Къщата, за мен са победители. Това коментира в “На кафе” изгоненият снощи от Къщата на ВИП Брадър Николай Мартинов.Попитан защо “мъжагите” в Къщата се държат толкова иронично към Къци, Ники отговори: “Той е призван да е вечно в някаква издънка. Каквото и да направи, той е винаги много смешен. Ние с нищо не сме допринесли за неговите безкрайни издънки. Като си мериш кръвното по четири пъти за час, запушиш всички дупки на климатика и претендираш, че водиш здравословен начин на живот, а в същото време все се оплакваш, че кръвното ти хлопа... това е цяло забавление”.

“Честно да си призная, го съжалявам. Къци не е лошо момче. Като излезе от това предаване, да си наеме частен психолог и малко по малко да влезе в ритъм. На 50 години е, а изобщо не е подготвен за живота”, добави Ники.

Коментирайки общата ситуация в Къщата, той каза: “Очаквах да е лошо, но чак толкова не го очаквах. Това не е моят живот – да седя на едно място, да бездействам и нищо да не правя”.

“Признавам си, давам си сметка, че ВИП Брадър се заигра повече с темата за етносите. Преекспонирано е според мен, защото нито веднъж в играта не съм заявявал, че съм против етноса или че мразя циганите. Трябва да питате Бонка за това. Тя ги коментираше тези неща”, заяви Ники.

Според него в отношенията му с ромската певица няма етнически елемент. “Откровено си признах от първия ден, че чалгата вреди много на обществото. И това, че Бони е типичен представител на чалгата е факт”, заяви брадърът.

Той смята, че Бони обикновено се представя като добър, състрадателен човек, а не е така. “Явно трябваше да стигне до детектора на лъжата, както вече го наричаме “детектора на Бони”, за да лъсне истината за нея. Не случайно я попитах: “След като на няколко пъти си заявявала в Къщата, че обичаш всички, дали е така”. И тя се провали на този въпрос, излъга”, каза Ники.

“Човек не може да направи два пъти първо впечатление”, казва една френска поговорка. За Бони имах едно впечатление, което се потвърди. Тя с нищо не ме изненада. На два пъти с нея разговаряхме защо мразя циганите и аз й отговорих, че нямам никакъв конфликт с тях. А вие продължавате за ме питате за това. Моят съвет към Бонка е да преглътне горчивия хап, че тотално изгуби в играта, и да спре да ровичка”, заяви Ники.

“В моя свят живея с моите хора, които са подбрани. При мен няма никакъв “стъклен амбалаж”. В Къщата попадаш в съвсем различна ситуация. Като цяло мисля, че бях на ниво. Дори историята с вафлите и Мариана Попова е надута история”, коментира бившият сървайвър.

За Ники отношенията му с Юлиян се преекспонират:  “С него имахме много добри моменти и са абсолютни глупости това, че се опитвате да ни вкарате в някакъв конфликт”.

Според Ники най-смешните хора ще бъдат на финала на ВИП Брадър, "защото българинът обича дебелашките шеги и се забавлява искрено с хора като Къци".

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !