Ники Мартинов готви за тумба роми

09.10.2012 17:15 | Видян 3075 пъти

Ники Мартинов готви за тумба роми

Истински шок изживя Николай Мартинов. Спортистът, който едва търпи съквартирантката си от ромски произход Бони, трябваше да прекара един ден с цяла тумба нейни събратя. Мисията на Мартинов бе да чисти столицата наравно с роми, а след това и да обядва с тях.

„От това по-надолу няма", поклати глава спортистът, когато се появи на работа. Ужасът му обаче едва започваше. Цял ден трябваше да помага на работниците да изсипват кофите с боклук в огромен камион, а след това да събират мизерията, изпаднала от контейнера.

След като изкара една смяна с работниците, Мартинов трябваше да гостува на колегата си Вальо. Николай бе втрещен от мръсотията и обитателите на ромската махала. Не остана очарован и от факта, че трябва да помага при приготвянето на вечерята в дома на колегата си Вальо.

Манджата трябваше да е не само питателна, но и в голямо количество, за да стигне за многобройното семейство на Вальо. През цялото време на Николай му личеше, че не се чувства добре в компанията на роми. Мартинов обаче намери сили отново да подчертае, че не е расист. Бони била виновна за етническото напрежение в Къщата на "ВИП Брадър".

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !