35 бона за Юлиян Вучков във ВИП Брадър

05.10.2012 11:15 | Видян 2782 пъти | Гласували 1

35 бона за Юлиян Вучков във ВИП Брадър

Въпреки съблазнителната оферта да получи 35 000 лева за 4-седмичен престой в къщата на звездите. Вучков отклонил поканата. Той признал, че парите са му необходими, но не иска да се резили на стари години. "Нико Тупарев първо на мен се обади, защото знае, че по-голяма звезда от мен няма. Размислих, но отказах. Това предаване противоречи на природата ми. Не само не го харесвам, аз го ненавиждам", отсече професорът. Вучков е тъжен, че толкова пари у нас се дават само за простотии. "Уви, аз като професор ще трябва да работя години за такава сума. А някакви глупаци, които пърдят и се оригват, ги получават за по-малко от месец! Как да се оправи България?", изригва легендата.

Вучков е смаян от нивото на участниците в къщата. В типичния си стил той отправи бързи и точни квалификации на ВИП-овете.

"Тая грозотия Черната Златка направо ме смайва, тя е убийствено неграмотна, а има висше образование. Всъщност обаче има знания като на новородено момиче, което за първи път си отваря очите и вижда, че има живот.

Да не говорим за визията й. Не знам за хубава ли я смятат, но дали черната й коса, самото й поведение ме карат да я възприемам като вещица. Ами Мариана Попова? Смята се за превъзходна певица, а е толкова посредствена. Среден глас. Ирен Кривошиева също е натрапена звезда. Тя се възхвалява, представя се като едва ли не актриса №1,
като ослепителна звезда на хоризонта. А всъщност е една посредствена актриса. Аз съм завършил ВИТИЗ, това ми е първата любов и мисля, че добре мога да преценя кой е актьор и кой не е. Коя е тя, за да дава преценки за свои колеги? Ти не си нито Маргарита Дупаринова, нито Славка Славова, бе!", разгневи се професорът.

 

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !