Таки се жени в Дубай

27.09.2012 13:30 | Видян 3728 пъти

Таки се жени в Дубай

Манекенката Боряна Шехтова и соченият за наркобос Христофорос Аманатидис-Таки се женят в Дубай, разкрива България Днес. В момента емблематичната моделка от близкото минало е в емирството и подготвя детайлите около тържеството.

Напук на очакванията за разточителство и невиждан лукс, сватбата на Таки и Боряна ще е съвсем скромна. За да не се вдига излишен шум около двойката, двамата ще подпишат в Дубай, далеч от хорските погледи, пише всекидневникът. Само най-близките на моделката ще присъстват на церемонията. През октомври красавицата ще навърши 34 години и вече не иска да е само със статут на любовница на митичния бос, иска да е майка на наследника му. Преди да роди от Таки обаче, Боряна настоява да получи пръстен и законен брак.

Според близки до семейството Шехтова дори е почнала да обикаля булчинските магазини, за да си търси подходяща рокля. За момента още няма назначена точна дата за церемонията, но се очаква това да стане до края или в началото на следващата година.

Шехтова и Таки имат връзка от 4 години и въпреки многобройните слухове за раздяла те все още живеят заедно. Дори бащата на Таки потвърди пред България Днес, че веднага след ареста на сина му през месец май Боряна е заминала при него в далечната страна. Некос Аманатидис дори обяви, че му е мъчно за сина му и иска да отиде при него да го види. Това вероятно ще стане за сватбата на Таки, коментират близки до семейството.

Служителки в модната агенция, в която манекенката работи, отбиват всякакви опити за връзка с нея с обяснението, че тя в момента е в чужбина и ще отсъства дълго.

Самата Боряна нито веднъж не е коментирала отношенията си с Таки и публично не признава връзката си с него. Единствено сестра й Анна Шехтова знае подробности за отношенията им. Анна е гостувала на двойката няколко пъти в Дубай. Пред свои приятелки Боряна неведнъж е признавала, че връзката между двамата започнала случайно. В миналото Таки имаше любовни отношения с друга манекенка - Диляна Попова. Техният романс приключил в момента, в който Христофорос се запознал с Боряна. По това време Шехтова и Диляна били първи приятелки. Красивата брюнетка обаче не се чувствала щастлива с милионера. Тя била наясно с тъмния му бизнес и не искала да се превръща в наложница. В същото време обаче Таки се държи като истински кавалер. Не само с Диляна, но и с нейните приятелки., сред които била и Боряна Шехтова. В началото между двамата имало само лек флирт, но след като Диляна се разделила с гърка, Боряна бързо заела празното място в сърцето и леглото му.

Самата Диляна Попова признава, че отдавна не се е чувала с бившата си приятелка. „Няма какво да коментирам. Не поддържам отношения нито с него, нито с Боряна", отсича Диляна Попова.

В края на 2008 г. Таки бе обявен за общодържавно издирване по обвинение за търговия с наркотици. Той мигновено напусна страната, взимайки Боряна със себе си. Оттогава близначката потъна в неизвестност.

За последно Боряна бе забелязана в България през юли, когато нейната близначка Анна роди второто си дете. След това манекенката отново изчезна. Тя не просто не се появява на светски събития, но категорично е забранила на роднини и приятели да дават информация за нея и въобще да я споменават пред външни хора.

Близначката на Шехтова - Анна, също е дала обет за мълчание.

„Разбира се, че сестра ми е добре. Тя, както и аз вече не сме публични личности, така че няма защо хората да се интересуват от нея. И двете имаме свой живот, но не бих коментирала нищо, защото в последните години за Боряна се изписаха много глупости", категорична е Анна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Няма коментари към тази новина !