Боряна Шехтова: С Таки съм

21.05.2012 12:30 | Видян 7783 пъти

Боряна Шехтова: С Таки съм

"Не е вярно, че съм напуснала Таки. С него съм си", проплакала пред приятелки Боряна Шехтова. Красавицата за малко е в София при сестра си Анна и своите племенници.

Кара си старото Ауди Q7 и се чуди какво да прави при създалата се драма с ареста на любимия й, разказват близки до манекенката.

Според последната информация не е вярно това, което разпространи Сашо Диков - първоизточникът на новината за задържането на Христофорос Аманатидис.

Таки не се е предал доброволно, както многократно подчерта звездата на Канал 3. Хванали са го в клопка. Близките му се чудят как след 4 години криене той се е омотал.

Някои негови другари недоумяват защо изобщо му е било да си купува жилище и яхта в Дубай, след като си живеел много добре в ЮАР.

Тази дъргжава е известна с факта, че няма и не иска да има спогодба за правна помощ с България. Това означава, че срещу съответните връзки и стимулиране, местните власти не пускат избягали при тях богаташи, ако ги търси прокуратурата или полицията от нашата страна.

Вероятно не е случайно, че лично вътрешен министър на държавата присъства на сватбата на дъщерята на Лора Видинлиева в старо палацо във Венеция. Тя е нещо като тартор на българите в черната страна и има къща там повече от 10 години. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ремонт за смях от новата власт в...

Ето как прави ремонт новата "експертна" власт в София....

Изтеглиха от пазара Л'ореал Париж,...

Причината е открит в състава на продуктите вреден...

Няма коментари към тази новина !