Зуека пробвал да се самоубие

13.09.2012 15:15 | Видян 3511 пъти

Зуека пробвал да се самоубие

Актьорът Васил Василев Зуека е опитал да се самоубие, след като разбрал, че е причинил смъртта на старец, научи Телеграф.

Трагедията се разиграла през 2000 г. Тогава настоящият водещ на "Господари на ефира" пробвал  да скочи от 3-ия етаж на сградата на Националната следствена служба в София, тъй като му съобщили, че  възрастен мъж, когото блъснал с джипа си "Крайслер" на пешеходна пътека в София е починал в болницата.

Катастрофата


Посред бял ден преди 12 години известният комик се движел с автомобила си по бул. "Евлоги Георгиев" от Орлов мост към театър "София".

Край пътя имало знак, който указвал, че следва пешеходна пътека, но актьорът не намалил скоростта. Изведнъж на зебрата се появил възрастен пешеходец.

" Бил е доста прегърбен, с бастун. Василев опитал да избегне удара, но не успял да реагира на време и блъснал дядото със страничното огледало в главата", разказаха от полицията.
 
Зуека сам повикал Бърза помощ и скоро пострадалият бил качен в линейка и откаран в най-близката болница. Няколко дни по-късно, обаче издъхнал.

Василев бил на разпит за инцидента в следствието, когато му съобщили трагичната новина. Няколко секунди комикът не успял да реагира. "Няма живот за мен", промълвил накрая с треперещ глас актьорът и тръгнал да скача през прозореца на стаята, където му искали обяснение.

Единствено светкавичната реакция на на разпитващите спасила живота на мъжа. Следователи успели да издърпат навреме Зуека обратно в помещението, след което започнали да му обясняват, че всеки ден в столицата стават десетки катастрофи и трябва да го преодолее.

Коментар

"Телеграф" потърси по телефона водещия на "Господари на ефира", за да разбере каква присъда му е наложил съдът за убийството на пътя. "Вие луди ли сте?! Не искам да си спомням за този инцидент. Хубав ден!", бе единственото което каза Зуека, след което затвори телефона. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Няма коментари към тази новина !