Зуека се барикадира в дома си

18.11.2011 17:00 | Видян 2785 пъти

Зуека се барикадира в дома си

В жестока депресия изпадна актьорът Васил Василев-Зуека. От седмица той се е затворил в дома си и не отваря вратата дори на най-близките си съседи. Комшиите на звездата от "Господари на ефира" в столичния квартал „Редута" разказват, че и той, и жена му Нина не смеят да се покажат навън от срам.

Двамата били шокирани, че най-страшната им семейна тайна е разкрита публично.  Миналата седмица „Всеки ден" оповести сензационно дълго премълчаваната истина, че преди 11 години Зуека е убил човек с колата си. Актьорът не успял да спре навреме и сгазил пенсиониран учен от БАН, докато пресичал улица близо до „Орлов мост" в столицата. Жестокият инцидент още тогава докарал депресия и страхова невроза на Василев, признава днес пред съседи жена му. След като случката бе разкрита публично обаче Зуека бил буквално съсипан.

Той не спирал да повтаря, че ужасно съжалява за загиналия мъж и още сънува кошмарния миг на удара. Звездата от „Господари на ефира" се кълнял, че оттогава винаги шофира внимателно. Това обаче едва ли ще му помогне да измие срама, че е отнел човешки живот и е опитал да скрие инцидента, коментират комшиите му. Някои от тях дори свидетелстват, че Василев и днес обича да натиска газта и дори от паркинга пред блока си тръгва с висока скорост.

„Жена му Нина също кара доста лудо и колата им все е с някакви удари и драскотини. Откакто се разчу за скандала обаче и двамата не я пипат", обяснява   любопитна продавачка от магазинчето в блока на актьорите. Тя свидетелства, че Зуека и Нина не са шофирали семейната кола, откакто „Всеки ден" разкри трагичния инцидент, укриван от Василев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Обрат в бокса: Лишават Усик от...

Олександър Усик се превърна в абсолютен световен шампион...

Олександър Усик е абсолютен световен...

Украинецът Олександър Усик е абсолютният световен...

Няма коментари към тази новина !