Филип Киркоров тайно стяга сватба

29.06.2012 17:45 | Видян 2787 пъти

Филип Киркоров тайно стяга сватба

Филип Киркоров се кани да ощастливи дъщеричката си Алла-Виктория с братче, е една от най-пресните клюки в бившия Съветски съюз.

Големият въпрос е дали сладкото вече седеммесечно момиченце е от сурогатна майка и дали момченцето, евентуалното ново попълнение в династията, ще има идентична съдба.

Тези, които познават поне малко арменеца от Варна, са наясно, че той е по грандиозните стратегии и изненади, пише в."Стандарт".

За планирания дебют на Алла-Виктория знаеха буквално няколко човека. Дори Катя и Здравко от "Ритон", които са софийското семейство на Фил, до последно се чудеха дали да повярват на информационните агенции или не.

Кралят на руската поп музика, който довечера излиза за супершоуто си "Другой" в зала 1 на НДК, вероятно крие намерения в този контекст. Главната героиня в хипотезата "брак" е Лидия - негова стара

приятелка, която вече има три деца и три развода зад гърба си. Из Москва се носят слухове дори за точната дата на церемонията -15 юли тази година. Малко след финала на българското турне. Ако има сватба, няма съмнение, че Алла ще е кумата.

Така, както Филип пое подобна роля на нейната с Максим Галкин. Дори да са на различни континенти, те никога не прекъсват връзката си. Всъщност засега Пугачова е единствената законна пред Бога половинка на Киркоров.

При това те се венчаха и се врекоха в Ерусалим. "Веднъж казали "Да" пред Господа, няма сила, която да ги разведе. По силата на Божиите закони те все още са съпрузи", побързаха да коментират от руската църква. На юбилейния му концерт за 45-ия му рожден ден в Кремъл Алла му казва: "Това е най-доброто, което си правил досега. Усвоил си всичко, на което съм те научила. Важното е да не зависиш от аплодисментите, никога да не ги очакваш на живот и смърт".

"Бракът ни се изчерпа. Животът се променя. Възникват обстоятелства. Но всъщност нищо не се е променило като цяло. Никой не изгаря ничии мостове. Ние сме свързани завинаги. Аз съм и оставам нейният рицар, в сърцето ми има една-единствена жена. Името й е Алла", каза тогава той пред вестник "Жизнь".

Самият филип не се брои за завидна партия. "Ако отново мина под венчило, то това ще се случи след знак отгоре. А кога, никой не знае. Най-важни сега за мен са близките ми", споделя Киркоров.

Баща му, Бедрос, вече на 80, има прекрасна жена до себе си - Людмила, която се грижи постоянно за него.

Мари, лелята на певеца, която заема мястото на майка му, сега гледа Алла-Виктория. Чичо му във Варна е негов пристан в родината, допълва "Стандарт".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ваня Червенкова забегна в Тибет

Бизнесдамата и приключенец Ваня Червенкова обикаля Тибет...

Арабите се страхуват само от три неща...

Арабите се страхуват само от три неща - халифа, морето и...

Няма коментари към тази новина !