Филип Киркоров: Композиторът Найден Андреев ме изнудваше преди години

02.04.2012 09:45 | Видян 2646 пъти

Филип Киркоров: Композиторът Найден Андреев ме изнудваше преди години

„С песни на Тончо Русев, Морис Аладжем и Зорница Попова станах известен. Но Найден Андреев никога не го бях чувал. Разбрах на времето, когато той беше директор на музикалните предавания от БНТ, че от него зависиш дали ще те пускат, или не. Изнудваше ме да сложа негова песен в моя плоча на фирма „Мелодия”. Всеки ден ми се обаждаше: „Какво става, какво става?” По това време авторските пари в СССР бяха космични, коментира Киркоров. - Очаквам сега определени хора да ми се извинят.”

Певецът обясни също така, че къщата му в Русия е с много висока ограда, за да не могат папараците да досаждат и снимат малката му дъщеря Ала-Виктория. Името й идва от Ала Пугачова и Виктория - покойната майка на певеца.

"Сменям памперси, защото аз съм и баща, и майка”, обясни Киркоров. Той потвърди мълвата, че рожбата му, която е родена в САЩ, е плод на сурогатна майка. Руският телевизионен водещ Андрей Малахов ще е кръстник на дъщеря му, а събитието ще е скоро.

Филип Киркоров коментира и нелепата съдба на Андрей Баташов, с когото са били добри приятели. „Георги Христов ми се обади за смъртта му. Опитах да му помогна, но просто дните му бяха броени. Андрей беше много добър човек. Красив, разкошен мъж. Секссимвол. Негова кончина ме подсети за тази на майка ми, която си отиде на моя рожден ден - 30 април, преди години. Бяхме подготвени като цяло, защото беше болна, но човек никога не е готов за самия момент. Когато се случи, е много тежко”, разказа Киркоров.

Той също така си припомни и едно пътуване с Майкъл Джексън. „Майкъл беше прекрасен. Боже как лъжат тия хора, който пишат в жълтата преса. Майкъл говореше само за музика и за деца. Той обичаше много децата, защото не е имал детство. Много е обидно, когато те клеветят, а знаеш че не е така”, обясни още певецът.

Той призна, че има частен самолет и с него ще дойде за концерта в София, а феновете му да очакват скандално шоу. Киркоров призна, че в момента се е поставил на диета, която ще разруши по време на престоя си в София с кебапчета и шопска салата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Серебренников с пола в Кан

Известният руски режисьор Серебренников се яви на среща...

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !