Прокуратурата обвини имотните измамници на Киркоров

19.06.2012 09:45 | Видян 1874 пъти

Прокуратурата обвини имотните измамници на Киркоров

Двама мошеници, пробвали да заграбят луксозни имоти на Филип Киркоров във Варна, се изправят пред съда. Днес прокуратурата в морската столица внесе в Окръжния съд обвинителен акт срещу Пламен Маджуров и Даниел Иванов, съобщи говорителят й Радослав Лазаров.

В рамките на месец магистратите трябва да насрочат процеса, който се очаква с голям интерес у нас и в Русия. Двамата Остаб Бендеров-ци пробвали да сложат ръка върху два изключително скъпи апартамента на певеца в комплекс „Порт Палас” край Варна.

Случаят пълнеше първите страници на вестниците през пролетта и лятото на 2010 г., след като бе разкрит лично от чичото на Киркоров 70-годишният Гирагос Крикорян. Той управлява фирмата на племенника си за недвижими имоти „Филип Киркоров инвестмънт”, но при посещението си във Варна с ужас установил, че двамата мошеници са заграбили компанията и са продали два от суперскъпите имоти.

Възрастния човек веднага сезирал полицията. Следователи установили, че Маджуров е бил управител на фирмата „Филип Киркоров инвестмънт” за кратко през 2007 година. Въпреки, че бил освободен, той запазил подписаното звездата пълномощно. Така регистрирал промени в ръководството на дружеството и „назначил” за управител Иванов, който пък от своя страна продал двата апартамента с обща площ от 519 кв. м, а самата сделка била изповядана от нотариус. Двамата били задържани незабавно.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !