Теодора в Романтика Топ 10

01.06.2012 15:00 | Видян 1712 пъти

Теодора в Романтика Топ 10

Теодора ще бъде гост в предаването  „Романтика Топ 10” на 1 юни (петък) от 17.00 часа. Певицата на Diapason Records ще разкаже пред слушателите на радио Романтика върху какви нови проекти работи  и с какво ще изненада своите почитатели в най-скоро време.

Синеоката фолкдива е един от най-пусканите изпълнители в ефира на медиата. Тя често присъства в ефира на най-романтичното радио в София, а това ще бъде нейното шесто поред гостуване в предаването „Романтика Топ 10”.

Пред водещия Димитър Геновски атрактивната брюнетка ще разкаже за новите песни, които подготвя и на какво смята да заложи през следващите месеци.

От деня на гостуването й в класацията „Романтика Топ 10” като ново предложение ще бъде включена  актуалната песен на изпълнителката „Задаваш си въпроса”. Така всички, които желаят, ще могат да гласуват за своята любимка в сайта на радиото www.romantikafm.com

Не пропускайте Теодора в „Романтика Топ 10” на 1 юни (петък) от 17.00 часа само в ефира на радио Романтика. Ако не успеете да чуете премиерата на предаването, повторението е в неделя (3 юни) от 11.00 часа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !