Теодора за първи път на баскетболен мач

30.11.2011 18:00 | Видян 2547 пъти

Теодора за първи път на баскетболен мач

Теодора посети за първи път баскетболен мач. Звездата на Diapason Records присъства на вчерашната среща срещата Лукойл-Валенсия, която се проведе в зала „Арена Армеец”.

Красавицата получи специална покана за VIP ложата и подкрепяше българския отбор, но за съжаление нашите момчета загубиха. „Беше ми много интересно. Никога до сега не бях присъствала на баскетболен мач, но много ми хареса. Цялата тръпка, адреналина – съвсем различно е, когато гледаш двубой на живо!”, сподели изпълнителката на „Ако вдигна”.

Освен да изрази подкрепата си към родните спортисти Теодора имаше и друга причина да присъства в залата. Балет „Фиоре”, които я придружават по време на нейни участия и участват във видеоклиповете й, са мажоретките на отбора на Лукойл. Освен че имат общи професионални ангажименти, певицата и хореографката на формацията – Цвети Митева също така са и близки приятелки. „Момичетата и друг път са ме канили на мачове на техния тим, но досега не съм имала възможност да го направя. Но сега, след като видях колко е интересно, със сигурност ще отида пак.”, каза изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !