Теодора специален гост на "Фолк фест – Валандово"

31.05.2012 11:00 | Видян 2054 пъти

Теодора специален гост на

Теодора бе поканена да вземе участие в гала-вечерта на популярния „Фолк фест – Валандово”, която ще се състои на 1 юни. Звездата на Diapason Records е гостувала на престижния форум през 2008-а и тогава е наградена с отличие за принос към балканската музика.

Тази година се провежда 28-ото издание на един от най-старите фестивали за македонска песен. Валандово ще стане домакин на грандиозна церемония, която ще продължи две вечери.

Първата, която ще е в петък (1 юни), ще бъде посветена на участниците във форума, които са получавали награди през годините.

Сред тях е и българската изпълнителка Теодора. Тя се е изявявала на сцената на престижния фестивал през 2008-а с песента „Любовта ме убива” по музика и аранжимент на Бобан Мойсовски и текст на Борче Нечовски.

Тогава изпълнението й е класирано до финала, а родната певица получава прекрасни отзиви от македонските си колеги и медии. В същата година звездата на  Diapason Records е отличена и със специалния приз за принос към балканската музика, който традиционно се връчва на този форум.

В тазгодишното издание на „Фолк фест – Валандово” Теодора ще представи именно песента „Любовта ме убива”, която е презентирала на сцената преди 5 години. Самата изпълнителка е силно развълнувана от предстоящата си изява.

„Много съм горда, че ме поканиха да се включа в тази гала-вечер. Имам прекрасни спомени от предишното си участие на този страхотен форум и нямам търпение отново да отида там и да се срещна с македонската публика и колегите си.”, довери синеоката изпълнителка малко преди отпътуването си за западната ни съседка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !