Жената на Путин бременна на 54 години

19.04.2012 13:00 | Видян 5313 пъти | Гласували 1

Жената на Путин бременна на 54 години

Съпругата на премиера и новоизбран президент на Русия Владимир Путин Людмила очаква дете, съобщиха няколко руски издания. Дълго скриваният факт е потвърден от Валентина Матвиенко, председателка на Съвета на федерациите в Русия, пише сайтът „Фогнюз".

Матвиенко дори се разприказвала за шегите, които Людмила Александровна пускала по време на президентските избори през март. Бъдещата мама се смеела, че ако и този път роди на Путин дъщеря, той ще вземе да я остави, както пише жълтата преса, и да се ожени за Алина Кабаева. Валентина Матвиенко не отговорила на въпроса - знае ли какъв е полът на детето, което трябва да се роди през
май.

Неотдавна 54-годишната Людмила Путина прекарва 2 седмици в Спасо-Елизаровския манастир в   Псковска област. Игуменката Елизавета споделила по-късно пестеливо, че Людмила Александровна постила и се причестила. За особеното състояние на гостенката си Елизавета не казала нищо - или не е знаела, или й е било наредено да пази тайната. Истинските причини за пребиваването на Путина в манастира тогава не бяха огласени и това подхрани слуховете, че Путин наистина иска да се раздели с нея и едва ли не я е заточил в обителта.

Цитираната публикация съдържа правдоподобен фрагмент за разговор с професор Клаус Фрисе от мюнхенската клиника, където се намира госпожа Путина. Той уверил руските си събеседници, че няма причина да се вълнуват за здравето на фрау Путин и че при нея всичко е наред. Независимо от възрастта на Людмила, майката и бъдещото й бебе са в отлично здраве и под денонощно лекарско наблюдение. Прес-секретарят на Путин - Дмитрий Песков, също е потвърдил, че Людмила Путина се намира в Университетската клиника в Мюнхен. В това пишещите братя виждат старата руска традиция за всякакви конспирации във властта, даже когато това изобщо не е необходимо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !