Десислава стана Глас на радио „Романтика”, заминава за Лондон

02.04.2012 10:00 | Видян 2123 пъти

Десислава стана Глас на радио „Романтика”, заминава за Лондон

На пищна церемония в столичен клуб, Десислава получи специална награда „Глас на радио „Романтика” за 2011-та. Блондинката изпя микс от най-хубавите си балади, сред които „Лъжа”, „Черен сняг”, „Забрави за мен” и др. и накара всички да настръхнат.

Изпълнителката на „Най-неправилният мъж” покори ефира през последните дни. Десислава бе е гост в „Тази събота” с Лора Крумова на 31-ви март, гостува днес на Росен Петров в „Нека говорят” и има дейно участие в серията на „Столичани в повече”, която ще се излъчи в сряда, 04-ти април.

По повод на непрекъснатите спекулации около новия й приятел, Десислава е категорична: „Пресата прекалено много спекулира. Толкова много неща прочетох, които уж аз съм казала....Наистина ми е неприятно е, че ме цитират, а аз никога не съм казвала подобни неща. Знам, че има хора, за които е интересно кой е до мен, но аз държа личният ми живот да остане личен!”

Единственото, което Десислава разкри за мистериозния й нов приятел, бе: „Той е доста скромен, не обича светлините на прожекторите... ”.

В началото на април, Десислава заминава за Лондон, за да записва песен с Бой Джордж. „Предстоят записи. Ново електронно парче. Интересно, клубно, различно.... С Бой Джордж е изключително удоволствие да се работи – той е много земен, много мил!”

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !