Десислава заживя с ММА-боец

23.03.2012 17:00 | Видян 4759 пъти

Десислава заживя с ММА-боец

На свое участие преди няколко дни Десислава не успя да сдържи щастието си и сподели гласно пред всички: „Опиянена съм от любов". С това изказване тя потвърди, че е влюбена до уши и призна, че има нов мъж до себе си, без да разкрива повече подробности за самоличността му.

Според актуалната клюка, мъжът до нея е 10 години по-младият световния шампион по ММА Светлозар Савов, който е родом от Русе. Още през миналото лято Супер 19' засече двамата на морския бряг и по всичко личеше, че между тях има нещо повече от приятелски отношения. Мълвата разнася, че влюбените гълъбчета дори вече живеят заедно, а за целта Светльо се е пренесъл при известното си гадже.

Неотдвана пък новата светска двойка бе на екзотично пътуване, където DESS релаксираше след изживяния стрес от злополучното си представяне на Евровизия.

Изпълнителката за пореден път изкоментира своята колежка Софи Маринова: „Смятам, че Любов без граници е с изтъркано румънско звучене. За щастие Софи има уникален глас и благодарение на него хората изобщо забелязаха и обърнаха внимание на парчето. Не така трябва да се покажем пред света. За това в моята песен бяхме вкарали и фолклорни елементи, но всичко вече свърши”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Няма коментари към тази новина !