Софи Маринова заминава на „Евровизия“

01.03.2012 09:00 | Видян 3790 пъти | Гласували 1

Софи Маринова заминава на „Евровизия“

Снощи България реши: Софи Маринова ще бъде родният представител на конкурса за песен „Евровизия“ 2012 . Именно ромската перла спечели най-много гласове и ще лети за Баку през май. Без беквокали и балет, абсолютно сама на сцената, тя изпя великолепно песента си „Любов без граници“, което й отреди и първото място.

Композицията, създаде от Ясен Козев и Крум Георгиев, се отличи с това, че в нея Софи казва на няколко езика „Обичам те“. Самата певица пък сподели, че от това песента печели, защото като чуе всеки фразата на своя език ще гласува за нас в Азербайджан.

Десислава, която беше другата спрягана за победителка певица също се постара да направи впечатление, но май заложи повече на визия, отколкото на глас. Цялата в злато, тя изпя „Love is alive“, но далеч не беше убедителна. Най-доброто шоу пък направи Цецо -Елвиса. Той и дуетната му половинка се появиха екстравагантно облечени на сцената.

Иначе като цяло спектакълът беше на ниво. БНТ се беше постарала да има от всичко по малко- кукери, романтика, техно, полуголи цигуларки, много светлини и перфектна организация. Освен участниците публиката чу и някои от най-добрите ни поп изпълнители. Васил Найденов и Графа вдигнаха хората в зала 1 на НДК на крака. Водещите Миленита и Сано не дразнеха с поведението си и ограничаваха говоренето си само до представянето на изпълнителите и някои леки закачки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Джъстин и Хейли Бийбър стават родители

Певецът Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли очакват...

Великият Гетсби и Нежна е нощта...

На 10 май към „Бисерната поредица“ на издателство...

Няма коментари към тази новина !