Цеци Красимирова се съблече заради Азис

29.03.2012 12:30 | Видян 3001 пъти | Гласували 1

Цеци Красимирова се съблече заради Азис

От днес новото видео на Азис „MMA” вече ще радва многобройните му почитатели единствено в ефира на Фен ТВ и интернет пространството. За да участва в лентата от Испания специално пристигнал топмодела Цеци Красимирова – една от най-харесваните жени у нас. Звездата на Diapason Records дори успял да убеди красавицата да позира по оскъдно облекло за радост на всички представители на силния пол.

В началото сексапилната брюнетка, която е печелила титлата Супермодел на света и безспорно е еротичен блян за всички мъже,  не искала да застане пред камерите разголена, но след като чула парчето размислила. Цеци нямала нужда от убеждаване, че песента ще се превърне в тотален хит и затова не се поколебала да демонстрира щедро перфектното си тяло в лентата. Всъщност Азис и атрактивният модел са приятели от дълги години. Тя и преди е участвала в негови проекти, а почитателите на Краля помнят, че преди години той й посвети баладата „Целувай ме”. Цеци не крие, че получава много предложения и от други фолкизпълнители да се снима в техни клипове, но досега никога не се е приемала.

Снимките на „ММА” продължили повече от 10 часа. В ролята на режисьор този път влязъл самия Азис. Той признава, че единствените проблеми, които имали по време на снимките, били в самото начало, когато Цеци Красимирова, не искала да се снима с дългата коса. Краля на попфолка обаче успял да я убеди, че тази визия е суперактуална в момента и тя решила да му се довери, знаейки, че е напълно наясно с новите тенденции в стайлинга. За грима във видеото двамата заложили на Джули, а за косите – на Венелин Кондаков от салон „Фетиш”.

Веднага след приключването на снимачния процес Цеци Красимитрова се качила на самолета за Кения, доволна от добре свършената работа и убедена, че се е родил поредният хит на Азис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !