Цеци оплака Самоковеца в Амстердам

19.01.2012 11:45 | Видян 5462 пъти | Гласували 1

Цеци оплака Самоковеца в Амстердам

Цеци Красимирова е НОВ ЧОВЕК. Звездата, която окончателно се чупи от България, се завърна за малко по Коледа, за да се види с баба си и дядо си. После отново отпраши към Европа. Тя изкара Новата година в Италия.
Ето какво е записала в споделения си дневник:

“Бях забравила, колко е красива Италия....:))) Goodbye shopping, I don't need you anymore....:)”

После сексбомбата се прибра в Барселона, която е нейният нов дом и пристанище, след като реши повече да не живее постоянно в родината.
Последните няколко месеца бяха време на път за Цеци Красимирова. Първо тя пребивава в клиника, за да се откаже от привързаността си към пушенето на тютюн и трева. В дневника си синеоката хубавица записа:

“3 месеца не пуша....чувствам се чиста, дишам и не мириша...:)
Благодаря на Руми от клиника Алън Кар, а на вас пушачи, извинете :)
Имам всекидневна религия...Първо обичай себе си, а всичко останало се подрежда. [Люсил Бол]”.

После тя потегли за Амстердам. Това е градът, който преобърна живота й. Тя беше там броени дни преди годишнината от онзи 6 декември, когато на централния площад Дам, баш пред диамантения център и хотел Краснаполски, в ръцете й бе убит Константин Димитров – Косьо Самоковеца. В негово лице някогашният Най-добър модел на Европа бе намерила любовта на живота си и мъжа, който я разбира за всичко. Но съдбата й отне човека, на когото бе решила да се посвети. А нея самата рани, като за малко куршумът не отне едното от двете й красиви очи.

“В Амстердам съм....мястото, където преди 8 години завърши един етап от живота ми и даде начало на нов, по-мъдър и по смислен...град, в който винаги ще се връщам....”, записва в дневника си хубавицата.

Всъщност, тя никога не е преставала да ходи в Амстердам. Непрекъснато пътуваше до холандския град с приятелки, докато живееше у нас. Там, в града на свободната трева и хашиш и на свободната любов, тя се чувстваше преоткрила себе си всеки път.
Но този декември Цеци намери много по-добро място. Тя пристигна за ваканция на “земята на Боб Марли”, както е описала в дневника си Ямайка и в Барбадос – два мечтани за милиарди хора острова на Карибите.

“в Jamaika....мооооого якоооооооооо :))
‎....обичам да ходя боса по тревата, да гледам морето, да си купя готина книга...”, записва Цеци в своя дневник..

Нова година я връща в Европа – България, Италия и Испания. В споделения дневник четем:

“Честит празник на всички.....Дано оцелеем след толкова много празници...хихи. На Богоявление небето се отваря! Пожелайте си нещо....И честит празник на всички....:))) Барселона е уникално украсена...всяка улица е на различна тема, различен стил....Невероятно е....Hola Barcelona....тук празниците продължават:))) 6 януари е най-големият празник, тогава се подаряват подаръците...:))) Казва се, че идват Los Reyes Magos ( вълшебните царе)... Да видим на мен какво ще ми донесат...:)))) Бъдете здрави, обичайте се, усмихвайте се... и най-важното, не забравяйте децата си !!!! :))))) Вслушвайте се в децата си! Бъдете им приятели, защото от тях можете да научите много !!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дъждът отнесе новите колчета по...

Един от новите знаци на Фритьоф Нансен след дъжда. От...

Хванах се с кино, понеже не бях добър...

"Не бях добър ученик в гимназията, решиха, че не ставам...

Няма коментари към тази новина !