Рене Ранев с промоция на сингъла Alone

07.02.2012 16:45 | Видян 1930 пъти

Рене Ранев с промоция на сингъла Alone

Първият в България трибют на великите Queen ще е факт на 8 февруари в София Лайф Клуб от 21ч., а входът е свободен. С тежката задача са се нагърбили Рене Ранев, познат на зрителите от тазгодишния финал на Евровизия, Десислав Данчев от група Мастило, Иво Дуков, Емил Михайлов и Жоро Марков -младши.

Малко преди това, в 19.30ч. започва промоцията на видеото към първия сингъл на Рене „Alone”. Сред специалните гости ще бъдат Ники Кънчев, председателят на общинския съвет в София Елен Герджиков, Наско и Славчо от БТР, Графа, Поли Генова, Орлин Павлов, Мага, Драго Симеонов, режисьорът Димитър Митовски, както и актьорите от сериала „Етажна собственост. Специална покана от президента на Жокер Медиа получи и кметът на София Йорданка Фандъкова.

Идеята се ражда съвсем случайно преди няколко месеца, когато Десо от Мастило и Рене решават да запишат „Somebody to love”, според думите им, на шега. И двамата остават учудени колко добре се е получил записът и решават, че е време за първия трибют на Queen в България.

Канят останалите музиканти и започват репетициите за концерта. „Не искам хората да си решат, че се мисля за Фреди Меркюри. Той е изключителен, неповторим, невъзможно е да бъде имитиран без да е нелепо. Това е чисто и просто моят прочит на Queen, на великите им песни, и моят начин да изразя огромното си възхищение“, споделя Рене Ранев.

В София Лайф Клуб ще звучат безсмъртните хитове на групата „The show must go on”, “Somebody to love”, “”Bohemian Rhapsody” , “We are the chapions” и много други. „Навсякъде по света трибютите на Queen са най-успешни и харесвани от хората. Обещаваме на публиката запомнящо се шоу“, коментира Десо.

Музикантите, който са се наели да пресъздадат великата четворка Фреди Меркюри, Брайън Мей, Джон Дийкън и Роджър Тейлър, са сред най-талантливите у нас. Всеки от тях участва в различни проекти, но това, което ги обединява е огромното възхищение и любов към групата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !