Рене Ранев забива със Suga’ Mamma

30.12.2011 10:15 | Видян 1729 пъти

Рене Ранев забива със Suga’ Mamma

Младият изпълнител и композитор Рене Ранев бе гост вокал на участието на групата Suga’ Mamma в столичния клуб Studio 5 снощи. Започнал музикалното си развитие с китара още на шест годишна възраст, той не пропусна да покаже и този свой талант пред публиката. 

Това не е първа съвместна изява за Рене и Албена Танева, един от членовете на групата Suga’ Mamma. Освен, че той пише песни за нея, двамата записват и дуетното парче „All that's left is love”.
Дамите разчитаха и на още един утвърден музикант - Десислав Данчев, който е композитор и китарист на група „Мастило”.

Станали популярни от "X Factor", Suga’ Mamma или Даяна Караиванова, Мария Маринова, Диана Гаджонова, Албена Танева - вокал, пяха в акомпанимента и на Росен Ватев – барабани, Иво Дуков – пиано и Емо Михайлов – бас.

В репертоара за вечерта на Suga’ Mamma бяха включени кавъри на соул, R’n’B и поп класики на артисти като En Vogue, Madonna, Lady Gaga, Kelly Clarkson.
Сред присъстващите гости бяха Етиен Леви, Поли Генова, Иво Танев и някои от най-популярните млади музиканти и певци, които изразиха със силни аплодисменти подкрепата си към изпълнителите на сцената. Публиката извика на бис Suga’ Mamma, които този път излязоха само с Рене Ранев и неговия акомпанимент с китара. В самия край на участието си, Албена Танева подкани присъстващите да подкрепят Рене в напреварата за българската Евровизия 2012.
 
Младият артист на „Жокер Медиа” Рене Ранев е на 23 години. На тринайсет годишна възраст е китарист, вокал и композитор на рок група Steep Point. Като изпълнител, той достигна до последния кръг на българския полуфинал на международния конкурс “Нова вълна 2010”. През май 2011 г. спечели 3 място за изпълнител на Международния фестивал „Откритие 2011”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !