Финалистите от X Factor в подкрепа на благотворителни каузи в различни градове на страната

19.01.2012 15:30 | Видян 2073 пъти

Финалистите от X Factor в подкрепа на благотворителни каузи в различни градове на страната

Месец след финала на супер успешния формат Х factor част от финалистите ще вземат участие в редица благотворителни концерти с различни каузи.


На 21-ви януари от 18:00 часа в зала 1 на Националния Дворец на Културата в София победителят в Х Factor Рафи Бохосян ще застане зад каузата за подкрепа на децата, останали без майки, в резултат на лекарски грешки по време на раждане.

Концертът е под надслов „За повече щастливи майки”, организатор е сдружението „Живот за България” под патронажа на Кмета на София – г-жа Йорданка Фандъкова.

Билетите са в продажба на билетен център НДК. Подгласниците на Рафи – Александра и Богомил заедно с Jeason Brad Lewis  ще направят концерт в театъра на гр. Силистра от 18:30 часа на 23 януари.

Поканата към тях е специално отправена от Дома за децата, лишени от родителска грижа в града и по инициатива на Националното сдружение на сираците в България и под патронажа г-н Стефан Господинов - Народния представител на ГЕРБ за региона.

Освен че ще се насладят на любимите си изпълнители, децата от дома са замислили и специална изненада за финалистите, а именно свое изпълнение.

„Винаги сме плътно зад идеята да се събират пари за каузи за подпомагане на хора в неравностойно положение или нужда от лечение.

Били сме на много такива концерти и вярваме, че ако чрез музиката можем да бъдем полезни, всичко е възможно.”, споделят Ангел & Моисей, които ще се качат на сцената на бар „Занзи бар” в Пловдив в 19:00 на 03 февруари.

Концертът е с цел набиране на средства за малката Наталия Цветанова, която има шанс за пълно излекуване, ако родителите й съберат необходимата за лечението сума в специализирана болница в Израел.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !