Рафи от X Factor стана VIP книжар

11.01.2012 14:45 | Видян 2481 пъти

Рафи от X Factor стана VIP книжар

Само за няколко часа работа като VIP книжар в бургаската книжарница „Хеликон”, Рафи Бохосян успя да зарадва множеството си почитатели с възможността да си купят книга от него.

С всяка продадена книга, хората получаваха и личен автограф от звездата, както и печат „Вас ви обслужва VIP книжар Рафи Бохосян”.

Рафи не скри и амбицията си да подобри рекорда за продадени книги, поставен по-рано от журналиста Веселин Максимов.

От книжарницата съобщиха, че минути след началото на събитието с победителя от първото издание на X Factor, се е събрала огромна опашка от хора за среща с младата звезда.

Старши книжар Ели Алексиева, която асистира на Рафи с продажбите, сподели, че книжарницата е била толкова пълна единствено, когато е гостувал аржентинският писател Хорхе Букай, но бе категорична, че за първи път вижда толкова много млади хора с желание да си купят книга.
 
„Усмивката е най-привлекателното нещо”, сподели Рафи и отдели време на всеки от любопитните да разберат какво харесва Рафи и какво би им препоръчал.

"Обожавам да чета. Бих посъветвал да започнат с класиката, но да отделят време и за съвременна българска литература. Аз съм голям почитател на новите български автори като безспорен фаворит ми е Калин Терзийски с "Алкохол".

Паралелно с връщането си в училище, ангажиментите след финала на Х-фактор, Рафи отделя много време и за работата си с екипа на “Вирджиния Рекърдс” във връзка с подготовката на пилотния му сингъл. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !