Мартин от Под прикритие става Дядо Коледа

28.11.2011 16:45 | Видян 2051 пъти

Мартин от Под прикритие става Дядо Коледа

Актьорът Ивайло Захариев ще влезе в ролята на Дядо Коледа. Звездата от успешния сериал на БНТ Под прикритие ще бъде млад, но сърцат лапландец, в името на добрата кауза.

За повечето негови фенове е известно, че тв звезда се е посветил да помага на наркозависими. Тази година Ивайло в рамките на две седмици ще кръстосва страната и ще носи подаръци и надежда на изоставени деца, самотни родители, семейства на лишени от свобода, бежанци и жени пострадали от насилие.

Ченгето Мартин ще запретне ръкави и ще товари и разтоварва кашони в мразовитите декемврийски дни и нощи. После ще тръгне на дълъг път, за да ги раздаде на нуждаещите си. Ивайло е ревностен християнин и не се свени да признае, че обича Бог. Той и приятелката му Миряна се запознали именно в протестантската църква Прелом.

Кампанията се провежда за 9-та поредна година като през 2009 са раздадени 4000 подаръци, през 2010 над 5600, а тази година организаторите очакват нов рекорд.

Ченгето Мартин, посочен от читателите на Дартс нюз за най-гореща звезда на лятото ще запретне ръкави и и ще товари и разтоварва кашони в мразовитите декемврийски дни и нощи. После ще тръгне на дълъг път, за да ги раздаде на нуждаещите си.

„Струва си да жертваш няколко дни и да изтърпиш студа, когато наградата е топлина в очите на хората, за които го правим”, сподели  Ивайло, който е ревностен християнин и не се свени да признае, че обича Бог. Той и приятелката му Миряна се запознали именно в протестантската църква "Прелом".

Още през м.г., преди да стане толкова известен,  той помага за раздаване на подаръци на деца на затворници.

Тази година той ще пътува до Габрово, Берковица и Враца, където ще зарадва хлапета без родители. Другото му пътуване ще е до училището в с. Липница, Община Ботевград, където ще го очакват деца в неравностойно положение.

Ивайло прекара няколко дни от лятната си почивка със същите деца на летен лагер организиран от "Фондация за социална промяна и включване".

Захариев отделя почивните си дни за доброволческите дейности и ни увери, че снимките на „Под прикритие” текат с пълна сила и социалните му ангажименти няма да му попречат да бъде готов за новите сцени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !