Рок звездата Тома катастрофира

12.10.2011 16:00 | Видян 1996 пъти

Рок звездата Тома катастрофира

Екшънът се разигра под прозорците на Радио FM+, което съвсем не беше случайност. Музикалният идол се беше забързал за интервюто си с Алекс и Момчил от сутрешното шоу Kofein!, което заради неприятния инцидент не се случи. Все пак Тома представи новия си сингъл "Сам на света” в предаването на Калина Стефанова. Парчето е с участието на Били Хлапето и е записано в студиото на Влади Ампов-Графа. Текстът е дело на Димо Стоянов, P.I.F.

Режисьор на видеото „Сам На Света” е Васил Стефанов, който комбинира реални персонажи с анимирани образи сред мрачен приказен декор. Видеото представя и новия имидж на Тома, който наскоро се раздели с така популярната си дълга коса за сметка на къса, нео пънк прическа. Идолът е все така рок и себе си в кецове и небрежни тишърти от специалната рок серия на световната марка “Converse”, която се грижи за гардероба на звездата. 

"Не мога да повярвам, че се случи, аз съм супер добър шофьор”, коментира лекия пътен инцидент Тома. Произшествието стана по вина на певеца, в опитите му да паркира по натоварения булевард Йерусалим в сутрешния пиков час. Щетите не са сериозни, но рок изпълнителят се замисля дали да не смени колата си.

След участието си по Радио FM+ Тома си тръгна по-спокоен и развеселен към вкъщи, където го очаква актрисата Албена Михова, с която по думите на Тома са много щастливи. Засега рокаджията не предвижда издаването на нов албум, но обещава музикални изненади за Коледа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Инфлуенсър и модел разкри страхотни...

Инфлуенсърът и модел Кристи Рен не спира с горещите...

Божков излиза на свобода срещу 130...

Бизнесменът Васил Божков излиза на свобода срещу 130...

Няма коментари към тази новина !