Тома пуска "Сам На Света"

01.09.2011 16:45 | Видян 4434 пъти

Тома пуска

Рок идолът Тома (вокал и ритъм китара) записа с бандата си  - Иван (соло китара), Петър (бас китар) и Ненчо (барабани) най-новото си парче, носещо многозначителното заглавие „Сам На Света”. Записът на парчето отнема близо месец работа в студиото за целия екип, но резултатът е повече от вълнуващ. Феновете няма да съжаляват за чакането, защото на хоризонта се задава тотален рок хит.

„Сам На Света” е парче с твърд рок саунд, здрави китарни рифове, завладяваш електронен бийт и мощни вокали. И това не е всичко. Песента включва неочакваната колоборация между лошото момче на рока Тома и гневния глас на хип хопа - рапъра Billy The Kid. Идеята за участието на Били в парче на Тома идва съвсем спонтанно още през 2010, когато двамата се запознават на турнето Coca-Cola Happy Energy Tour.

Следват неформални "репетиции" в автобуса на турнето "Дъ Reis" и хотелските стаи между рок бандата и рапъра, а година по-късно всички са вече в студиото и колоборацията е факт. Текстът на песента е дело на Димо, вокалът на групата "P.I.F.", а музикален продуцент на сингъла е Влади Ампов – Графа. Аранжиментът на парчето е колективно дело на екипа по сингъла – Тома и момчетата от групата, Били с основна заслуга в бийта и Графа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !