Румина се сгоди

26.09.2011 14:15 | Видян 2797 пъти

Румина се сгоди

Румина вече е сгодена. За щастливото събитие тя се похвали първо във Facebook. "Искам да споделя с вас една радостна новина. Моят приятел ми подари по прекрасен и романтичен начин годежен пръстен, докато бяхме на почивка в Гърция…”, написа на стената си певицата.

Ден след това в телевизионно предаване тя разказа и подробностите: „Седяхме с компания в ресторант. На края на вечерта, заедно със сметката, дойде и чаша бяло вино, която сервитьорът ми поднесе. Аз му казах, че не съм я поръчвала, а той отговори: „От господина е” и посочи любимия ми. Усмихнах се, вдигнах наздравица и отпих. Всички ме гледаха втренчено, а аз не разбирах защо. Чак на третата глътка видях, че на дъното на чашата има пръстен….”

Засега Румина и годеникът й, с когото са заедно вечe почти 5 години, не планират сватба. Изпълнителката на „Ара мюзик” признава, че за нея подписът не е от особено значение. Но, ако един ден промени възгледите си или й се прииска да се види в бяла рокля, веднага ще се захване с организирането на церемония и тържество.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !