Емануела и Румина се копират?

13.04.2011 13:00 | Видян 11010 пъти

Емануела и Румина се копират?

Освен близко приятелство, двете изпълнителки на „Ара мюзик”  споделят и една обща страст  - тази към екстравагантните обувки. Емануела и Румина редовно ходят на шопинг заедно, за да се сдобият с някой нов чифт или си правят чепици по поръчка при майстор Данчо, обущаря на звездите.

Фолк певиците признават, че по отношение на обувките имат един и същи вкус, а в гардероба им се намират еднакви модели. В това се убедиха и посетителите на клуб Ориент 33, които видяха миналата нощ двете изпълнителки качени върху абсолютно идентични 15 сантиметрови  кокили.

Пред екипа на заведението, където вчера вечерта Румина обеляза 26 - тата си годишнина, Емануела замаскира модния гаф с думите, че двете нарочно са ги обули, за да покажат на колегите си новите придобивки. „Нито аз, нито тя ме имитира, и двете сме различни – аз обичам екцентричните дрехи, докато Румина си пада по по-елегантните.

Ето вижте ни – та ние въобще не си приличаме, камо ли да се копираме?!  Аз съм облечена по-спортно, а тя е много изискана с тази рокля на София Борисова. Само за обувките сме на едно мение – да са на висок ток и да са секси.”– обясни недоразумението синеоката певица, след което грабна микрофона и поздрави рожденичката. Нея пък бяха дошли да я уважат цялото ръководство на „Ара мюзик” и колегите й -  Джина Стоева, Ивена, Виктория, Пепа, Искрен Пецов и Ангел.

Последният сюрпризира Румина с 5 литрова туба минерална вода, по идея на последния й сингъл: „Пий една студена вода.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Няма коментари към тази новина !