"X Factor" ибира 24-рима финалисти тази вечер

20.09.2011 16:30 | Видян 2584 пъти

Тази вечер финалистите в „X Factor” ще бъдат разпределени в четирите категории – момчета, момичета, мъже и жени над 25 години, групи. Кой от журито ще поеме всяка от групите, решиха продуцентите след внимателна и прецизна оценка.

Мария Илиева тайно си мечтаеше да вземе групата на момичетата и обаждане от Део потвърди това. Васко ще се заеме лично с подготовката на момчетата, Мага – с мъжете и жените над 25 години, а Поли – с вокалните групи.

Всеки от съдиите беше доволен от избора и оттук нататък, освен да оценяват, те ще влязат в ролята на ментори. Още отсега Васко и Мария се заканиха, че победителят е именно в тяхната група. Малка промяна настъпи в групата на мъжете и жените, които вече ще бъдат над 26 години.

Тази вечер зрителите на Нова ТВ ще видят шестимата финалисти във всяка една категория, които преминават към следващия етап – школите на съдиите. Така от всички 24 участници ще останат 12 – финалистите в „X Factor”. Изненадата на вечерта ще бъде решението на звездното жури да върне някои от талантите, но този път като вокални групи.

Продължава ли напред любимката на публиката Стела и защо тя твърди, че няма място сред финалистите в мащабното предаване? Каква е съдбата на 14-годишния Богомил от Горна Оряховица, чието допускане в предаването се оказа прецедент в историята на „X Factor” и ще остане ли той сред редицата на финалистите? Трудно ли е в тренировъчните лагери, какви са изпитанията, пред които се изправят младите изпълнители и защо Рафи твърди, че се чувства сигурен и уверен в себе си единствено на сцената на „X Factor”?

В епизода в сряда зрителите ще се пренесат в школите на съдиите, където световни и български изпълнители ще помагат на авторитетното жури при избора им за финалистите. Кои са тайнствените помощник-съдии и какво влияние ще окажат те в решаващия избор на четиримата ментори, очаквайте единствено в епизода утре вечер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !