Участничка в „X Factor” засенчи Том Джоунс

12.09.2011 15:45 | Видян 3743 пъти

Участничка в „X Factor” засенчи Том Джоунс

След като снощи един филипинец срази цяла България с изпълнението си на „Облаче ле, бяло”, тази вечер предстои да видим друго откритие на „X Factor”. Във втория епизод на музикалното риалити публиката ще се наслади на участничката Анастасия Вутова и нейната „Delilah” на Том Джоунс. Освен, че ще пее участничката разкрива пред журито и публиката, че е влюбена, а името на нейната любов е Петя. Зад това име седи всъщност фолк певицата Преслава. Именно довечера по Нова зрителите ще разберат дали звездата се познава с Анастасия и какви са чувствата на Преслава.

И докато „X Factor” ни представя новите участници, филипинецът Рафаел вече трупа слава в интернет. Той има собствена фен страница във „Фейсбук”, която създадоха негови почитатели.

„X Factor” продължава всеки ден през цялата седмица. От понеделник до петък зрителите на Нова ще станат свидетели на различни съдби – на участници от 14 и на 82 години, дуети от братя и сестри, майки и бащи, месари, служители в министерства, крими репортери, банкери, оперни певци и рапъри.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Mazda с нов кросоувър

По време на изложението в Китай Mazda представи концепта...

Волга, Кабрио, СССР: Фото на деня

Волга, Кабрио, СССР: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !