Сър Алекс затруднен с Бербатов

15.09.2011 12:00 | Видян 1793 пъти

Сър Алекс затруднен с Бербатов

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън призна, че изпитва затруднение с намирането на позиция на Димитър Бербатов. Въпреки очакванията, че ще получи шанс за изява срещу Бенфика в Шампионската лига, нападателят отново остана на резервната скамейка и не записа нито минута игра. Юнайтед се добра до равенството 1:1 в Лисабон.

“Трудно е да намеря място на терена за Бербатов, тъй като имаме голям брой нападатели в състава. Освен с него и игралите тази вечер момчета, разполагаме още с Майкъл Оуен, Федерико Македа и Маме Бриам Диуф. Дани Уелбек няма да е готов до следващия уикенд, но после и той ще е на линия. Не ми е никак лесно да избирам между всички тях.

Бербатов обаче се държи безупречно и се старае изключително много във всяка една тренировка. В течение на сезона той ще получи своя шанс за изява, не се съмнявайте в това”, заяви Фъргюсън след мача.

Португалците откриха резултата чрез Оскар Кардосо, който в 24-та минута разстреля Андрес Линдегаард. Три минути преди почивката обаче Райън Гигс изравни след самостоятелен пробив и удар с левачката.

“Доволен съм от точката. Мисля, че равенството е справедлив резултат. Ние губехме с 0:1 и е хубаво, че се върнахме в мача. Смятам, че играхме добре през първите 30 минути от второто полувреме и трябваше да ги довършим тогава. В последните 15 минути на мача обаче, Бенфика бяха на ниво и Линдегаард направи едно или две страхотни спасявания. И ние имахме две положения, но аз смятам, че равният резултат е справедлив.

Човек трябва да очаква такъв мач срещу Бенфика. Те се справиха отлично, когато притежаваха топката. Когато кълбото бе в нас, ние също играехме добре. Това правят добрите отбори. Мисля, че стана хубав мач, в който и двата тима дадоха най-доброто от себе си. Повечето от момчетата се забавляваха. Парк и Карик играха пълни 90 минути. Антонио Валенсия и Дарън Флетчър също се стараха много, както и Фабио”, каза още Фъргюсън.

В другата среща от Група С Базел победи с 2:1 у дома румънския шампион Оцелул. Фабиан Фрай даде аванс на швейцарците, а Мариус Пена изравни в 58-та минута. Ветеранът Александър Фрай донесе победата на Базел с гол в 84-та минута.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Няма коментари към тази новина !