Митьо Пищова: Туй лято изръчках 382 жени

31.08.2011 11:30 | Видян 3253 пъти

Митьо Пищова: Туй лято изръчках 382 жени

Скандалния Митьо Пищова ще се кандидатира за кмет на Несебър, похвали се самият той пред "Всеки ден". Едрогабаритният шоумен е подал заявление за участие в местните избори в Общинската избирателна комисия в морския град от името на "Движение експерти за регионите" и се готви да седне на управленското място. Този път съгражданите му от Велико Търново няма да имат възможност да се насладят на топлите кебапчета и чевермета от предизборната му кампания, защото софрата ще се мести в Несебър.

Целия масраф покрай кметската надпревара вече е поет от голяма фирма, приближена на Пищова, и струва 300 хиляди лева. "Мен народът ме чака. В този град има море, хората ме обичат и ще ме подкрепят. Искат човек от тяхната черга да ги ръководи, но в същото време и да е богат, да не краде. Първо ще променя облика на Несебър. Той има трихилядна история и ще се опитам да го възстановя. Ще съборя всички незаконни къщи на баровците, педалите и наркоманите", кани се без свян мераклията за нов управник.

И вече дори е канил и музикантите, които да веселят митингите му. Честта се пада на рапърите Устата и Румънеца, както и на няколко самодейни ансамбъла, но само от стари хора, които да изпълняват автентичен фолклор.

"Аз сега, докато чакам старта на кампанията, всичко съм изръчкал по морето. С 382 жени преспах това лято, чак оная работа ме боли! Но уви, не можах да си харесам булка. Нищо де, имам време, ще чакам подходящата. Ще си карам яхтата и ще чука чуждите жени. Освен това тази събота, на 3 септември ще направя и моя си конкурс "Мис България", нарежда Митьо Пищова с надеждата, че там отново няма да остане на сухо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Няма коментари към тази новина !