Жени провокира Пищова

04.08.2010 17:20 | Видян 7911 пъти

Жени провокира Пищова

Жени Калканджиева вчера отново взриви публичното пространство в ефира на bTV. Шефката на "Визаж" подхвана темата за публичните домове, прикрити като модни агенции. Според нея 97% от фирмите, които провеждат кастинги за манекени, отдават момичета под наем.

"Време е обществото да се замисли защо има повече от 100 агенции. Време е да започне лицензиране. Всеки втори вече прави конкурс за красота. Ето например и Митьо Пищова се занимава с това, а какво общо има той с модата. Не съм видяла негов модел на корица на списание. Ама той бил ценител на женската красота! Е, то всеки втори мъж у нас е такъв", засмя се тя.

"Моята агенция е напълно легална. По съдебно решение и по лиценз се казва "ВИП моделс -Национална агенция на България". Притежавам всички възможни разрешителни, за да упражнявам дейността си. Имам договори за всичко", заяви Митьо Пищова ядосан пред "Всеки ден".

В едно обаче той е съгласен с Калканджиева, и то е, че 50% от агенциите за модели у нас действат като фирми за сводничество. "Моите момиченца са на възраст от 16 до 19 години - посмъртно не мога да упражнявам сводническа дейност", застрахова се той.

Боляринът прави "Модел на България", "Мис България интернешънъл", "Мис Черно море", "Мис лято България" и "Мис Малката България". "Всяко едно от тези имена съм патентовал и съм платил, така че те са мои. А "Мис бикини, "Мис Каспичан" или "Мис Горно Нанадолнище" се правят от фирми без лицензи и наистина трябва да се санкционират", обобщи той.

Калканджиева открай време е навита да влезе в битка с всеки, който заподозре моделите й в проституция. "Готова съм да водя съдебни дела. Молили са ме за телефонния номер за една или друга манекенка, но естествено съм отказвала", категорично каза тя пред bTV.
От "ВИП фешън груп", която съществува от пет години и организира престижния конкурс "Мис Варна", са категорични - те са най-голямата подобна фирма в Североизточна България и няма начин да работят нелегално.

източник:hotnews.bg

снимка:Александър Нишков

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !