Петър Калоянов е шампион на България по голф за 2011 г.

11.07.2011 09:00 | Видян 3266 пъти

Петър Калоянов е шампион на България по голф за 2011 г.

22-годишният Петър Калоянов спечели шампионската титла при мъжете в Държавното първенство по голф за аматьори, което се проведе в два състезателни кръга на игрището на Голф клуб „Пирин”. След оспорвана битка подгласници на победителя станаха Емил Марков и Радослав Рашев. В нетното класиране първи е Георги Йоцев, втори и трети са Александър Ненков и Кирил Златков.

При дамите първото място заслужи Мая Кучеркова. По нетен резултат най-добре се представи младата състезателка Ана-Мария Вълканова.
Това е седмото издание на този престижен турнир от календара на Българската голф асоциация. Изключително горещото време в подножието на Пирин беше допълнително изпитание за 85-те голфъри, които се включиха в надпреварата.

Победителите при мъжете и жените получиха трофеите си от г-н Атанасиос Куцопулос – главен изпълнитен директор на Банка Пиреос България. За четвърта поредна година банката е партньор на Българската голф асоциация в организирането на най-популярните голф турнири в съответствие със своята политика за развитие на този спорт в страната.

Купи и награди от Банка Пиреос България получиха и победителите в турнира при младежите и девойките. Първи при младежите стана 14-годишният Любомир Костов, най-добър в нетното класиране е Георги Йоцев. При девойките титлата грабна 11-годишната Ивана Симеонова, а в нетното класиране първа е Владислава Паскова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !