Диамантен финал на 2010 година в РИУ Правец

05.01.2011 09:20 | Видян 4102 пъти

Диамантен финал на 2010 година в РИУ Правец

На 30ти Декември луксозният комплекс Правец Голф и СПА бе домакин на финалното бляскаво и изискано събитие от серията „Диамантено парти” на испанската козметика – Natura Bisse Barcelona.

За пореден път марката събра ВИП гости при представянето на диамантената си козметика. СПА центърът на хотела, който е част от веригата Victoria SPA, посрещна гостите на комплекса и с чаша шампанско представи блясъка и неповторимите качества на бижуто в грижата за кожата.

Уникалната козметика със стрит диамантен прах и безпрецедентна концепция за красота, предназначена за най-взискателната кожа бе представена от г-жа Грети Гарсия – изпълнителен директор на Esthetic Privilege, вносител на марката за България.

„Най-качествената козметика, която се внася в България!“ – така обяви продуктите на световния козметичен лидер собственика на  Victoria SPA – г-жа Виктория Кесаровска. Тя лично покани гостите на комплекса да си подарят преживяването  Natura Bisse  в специално оборудваните кабинети на СПА центъра.

Присъстващите дами имаха възможност на тестват диамантения прах на колекцията, но и да получат невероятни подаръци – отстъпка във Victoria SPA RIU Pravets, уикенд в RIU Pravets и безплатни процедури Natura Bisse.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Няма коментари към тази новина !