Гала премиерата на Колите 2 – състезание за звезди

22.06.2011 17:50 | Видян 2945 пъти

Гала премиерата на Колите 2 – състезание за звезди

През уикенда на световната гала премиера на Колите 2 в Лос Анджелис героите от филма се смесиха със звезди от света на киното, спорта и музиката. На червения килим бяха забелязани Виктория и Дейвид Бекъм, Луис Хамилтън с приятелката си, певицата Никол Шерцингер, актьорите Оуен Уилсън и Джо Монтена, които озвучават герои от филма.

Анимационният герой Матю в реални размери е любимият персонаж на певицата Шерил Кроу и сина й. Сред домакините на събитието бяха и Джон Ласитър, режисьор на Колите и Колите 2, актьорът Даниел Лоурън Уайтли, познат като Лари Кабелджията и дал гласа си на колоритния влекач Матю; актрисата Бони Хънт, както и групите Weezer и „Pеrfume”, изпълнили песни в саундтрака на Колите 2, който е официално на българския пазар от днес, благодарение на Анимато Мюзик България.

Вчера бяха изтеглени и победителите в конкурса „Най-големият фен на Колите”, организиран съвместно с National Geographic Kids. Участници от цяла България показаха своите колекции от играчки, различни предмети и дори нарисувана с героите от филма стена. Победителите са от София, Димитровград, Петрич, Велико Търново, Пловдив, Плевен, Ямбол и Благоевград, а имената им са обявени на официалните страници на филма – www.kolite2.bg и на списанието – www.kids.nationalgeographic.bg.

Анимационното приключение Колите 2 излиза в 3D и 2D този петък 24 юни, а на български героите от филма ще чуем с гласовете на Витомир Саръиванов, в ролята на спортния коментатор Дейвид Хобскаб; Явор Караиванов като арогантния, но чаровен болид Франческо Бернули; Стефан Стефанов озвучил изтънчения британски шпионин Фин Макмисъл. Сред новите герои в Колите 2 са шпионката Холи Хайтех (Ралица Ковачева), злодеят професор Цет (Красимир Коцупаров) и др.

В Колите 2  колоритните обитатели на Радиатор Спрингс ще обиколят света с Матю и Маккуин Светкавицата. Двамата приятели, които се изправят пред неочаквани препятствия за своето приятелство, са озвучени отново от Вълчо Камарашев (Матю) и Ивайло Велчев (Маккуин). Шпионската мисия, в която е замесен Матю, и Световното Гран При, което ще определи най-бързата кола в света, отвеждат зрителя на напрегнато, динамично и изпълнено с хумор пътешествие от Токио през Италия и Франция, чак до Лондон.

На 22 юни е българската гала премиера на филма, на която със съдействието на RaceCenterSofia 1 български звезди и техните синове ще демонстрират кой е най-добър и бърз в „пит-стопа”. 
Колите 2 ще стартира с пълна газ в киносалоните в България и по света на 24 юни 2011 в Disney Digital 3D и 2D. Всички познати и нови герои може да видите на официалната страница на филма: www.kolite2.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !