National Geographic Kids и Колите 2 търсят най-големият фен на филма КОЛИТЕ

13.06.2011 17:30 | Видян 5667 пъти

National Geographic Kids и Колите 2 търсят най-големият фен на филма КОЛИТЕ

Броени дни преди премиерата на анимационното приключение КОЛИТЕ 2 на 24 юни 2011г., най-запалените фенове на филма може да спечелят покани за гала премиерата, оригинални награди и абонамент за списание National Geographic KIDS. На официалната интернет страница на Колите 2 – www.kolite2.bg малки и порастнали автомобилисти имат шанс да покажат своите ценни колекции с предмети от филма на Disney/Pixar. Всички желаещи може да участват в конкурса като качат снимки или видео, с които показват колекцията си от предмети посветени на филма КОЛИТЕ.

Всички материали качени на сайта на филма www.kolite2.bg са видими за потребителите в Галерия на конкурса, а най-впечатляващите колекции ще бъдат обявени на 20 юни 2011 г. на сайта на филма и официалната страница на National Geographic KIDS България - www.kids.nationalgeographic.bg

В Колите 2 новите приключения на Маккуин Светкавицата и неговите приятели ще ги отведат в различни краища на света по време на Световното Гран При - състезанието, в което ще се определи най-бързата кола в света. В борбата за трофея срещу най-известните международни състезателни коли, Маккуин и познатите ни колоритни жители на Радиатор Спрингс се оказват замесени в международен шпионаж. Най-добрият приятел на Маккуин Светкавицата-Матю-се впуска в истинска шпионска история с тайни агенти, опасни злодеи и скоростно преследване по света.

Околосветските приключения на колите са подкрепени и от известни музиканти от различни държави. Рокендрол парчето “Collision of Worlds” е създадено от Роби Уилямс и Brad Paisley специално за Колите 2. То е първият съвместен проект за двамата и по техните думи, „обединява американските и английските музикални  вкусове” и e различно от всичко, което са правили до сега като самостоятелни изпълнители. В световната обиколка колите са посрещнати в Париж от популярния френски изпълнител Bénabar, а в Токио от рок легендите Weezer и момичешката поп група Perfume. Пълният саундтрак на филма е на българския музикален пазар от 20 юни, благодарение на „Анимато Мюзик България”.

Колите 2 ще стартира с пълна газ в киносалоните в България и по света на 24 юни 2011 в Disney Digital 3D. Всички познати и нови герои може да видите на официалната страница на филма: www.kolite2.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !