Balkanika Music Television излъчва на живо Балканските награди

01.06.2011 13:40 | Видян 2526 пъти

Balkanika Music Television излъчва на живо Балканските награди

Balkanika Music Television ще излъчи на живо целия спектакъл на Балкански музикални награди. Зрителите ще могат да гледат случващото се на площада с начало 20.00 часа. Точно тогава стартира едночасовото шоу предшестващо Церемонията. Изключително силни изпълнения ще бъдат факт на сцената на Батенберг. Изпълнители от Гърция, Македония и България ще нажежат публиката. В 21.00 часа стартира и самата Церемония по награждаване.

Освен Balkanika Music Television, още 9 телевизии ще излъчват Церемонията. С това наградите ще достигнат до всяка точка на Балканите и ще се превърнат в едно от най-гледаните събития на полуострова. Балканските награди се радват на изключително широк интерес и популярност и в държавите извън България.

120 са акредитираните журналисти, които ще пристигнат в София, за да отразяват събитието. Десетки телевизии ще правят директни включвания през целия ден по време на пресконференцията, подготовката на сцената и преминаването на звездите по червения килим. 200 души наброяват делегатите, които ще присъстват.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Качествен контрол: Фото на деня

Качествен контрол: Фото на деня

The Telegraph включи Созопол в...

Игнорирайте пренаселените курорти и вместо това се...

Няма коментари към тази новина !