CIRCOLOCO-то Davide Squillace в Червило

11.05.2011 15:00 | Видян 2512 пъти

CIRCOLOCO-то Davide Squillace в Червило

Той е резидентът на култовото парти Circoloco в клуб DC10 на остров Ибиса. За него казват, че е трубадур на електронния звук от бъдещето. 34 годишният гражданин на Сиена, Неапол и света ни доказа категорично на какво е способен с 4 часовия си сет на ноемврийският Бал в Бяло и това не може да ни изненадва, защото Давиде e отдавна закален с дълги и епични диджей сесии на острова, който никога не спи.

Скилачи - eдин от най-актуалните и желани резиденти на Ибиса ще бъде в София на 14 Май в столичния клуб Червило по покана на Метрополис за една много специална вечер и то само броени дни преди да открие сезона на легендарната си резиденция в DC10. Kлубът се превърна в парти икона на последното деситилетие най вече благодарение на италианската продукция Circoloco, a лудият клоун стана може би най-известният клубен символ през последните години с легендарните сесии в понеделник сутрин израстнали от малка банда хардкор рейвъри до партито, за което най много се говори на острова Ибиса и превзе света на електорнната музика през миналите 10 години.

Специалният гост на Червило успя да изгради завидна кариера покрай Circoloco героите Tania Vulcano, Loco Dice и  Luciano, но ние го помним още от подгряването му за Dubfire при първото му парти в България през октомври 2008, а изявата му в зала Христо Ботев преди няколко месеца му гарантира 100% скорошно завръщане у нас и то не закъсня. През последните месеци синеокият италианец направи няколко инкогнито появи в София не криeйки пламналите сърдечни искри с българска мома и сам загатна пред Стивън и компания, че ще го срещаме често в България.

За любовта граници няма, а любовта на българските клъбъри към вечно актуалният италиански саунд е повече от сляпа. През юни ще можем да  слушаме Davide и у дома си с новата му миксирана компилация –«Reconstructions» за гръцкият eлитен клуб Cavo Paradiso на остров  Миконос, но народа го е казал «око да види-ръка да пипне». Очакваме магнетичният Davide Squillace  с ексклузивен екстендед сет ( поне 4 часа) на жълтите павета само тaзи събота. Поредната хедонистична вечер във вечната легенда на родната сцена клуб Червило ще продължи по стар обичай до след изгрев слънце в компнаията на българските ветерани зад пулта Стивън и Ясен Петров.  Цена на входа 15 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Гледате колите и парите ми, но не...

Флойд Мейуедър реши да даде съвет на бойците и феновете,...

Няма коментари към тази новина !