Битката за кметския пост започва утре в „Столичани в повече”

05.04.2011 14:00 | Видян 3054 пъти

Битката за кметския пост започва утре в „Столичани в повече”

В следващия епизод на "Столичани в повече" утре от 21.00 часа по bTV враждата между Чеканови и Лютови поема в нова и много по-сериозна посока. Андрей (Иван Юруков) получава призовка заради катастрофата с Мария (Виолета Марковска), а Йордан Лютов (Кръстю Лафазанов), с подкрепата на амбициозната си съпруга Славка (Силвия Лулчева), се заема да измести Рангел Чеканов (Любо Нейков) от апетитния пост на кмет на Извор.

Междувременно семейство Чеканови празнува годежа на Мария и Димо Цеков (Иван Панайотов). Какво ще разплаче баба Марийка (Стоянка Мутафова) на това уж щастливо семейно събиране, ще стане ясно в сряда от 21.00 часа по bTV.

В трети епизод зрителите за първи път ще се срещнат с близнака на кръчмаря Пламен Цеков - Константин (Христо Гърбов). Богатият софиянец ще пристигне в Извор със своята красива приятелка Елена (Ромина Андонова), за която екипът на сериала издава, че ще плени сърцето на още един от героите в "Столичани в повече". Утре вечер ще се разкрие и общият интерес на Константин и кмета Рангел.

Спас Лютов (Руслан Мъйнов) се доближава още повече до жадуваното имане, но кметският син Радко Чеканов (Васил Драганов) също намира следа към него... В иманярската история е въвлечен не само Андрей, но и малката Яна Лютова (Мина Маркова).

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !